Welkom bij De Vitaminebron in Spakenburg!

In het pittoreske vissersdorp Spakenburg, gelegen ten noorden van Amersfoort in de provincie Utrecht, vindt u aan de Kerkstraat de speciaalzaak “De Vitaminebron” van Frank en Marcia Zwaan. Deze winkel heeft een rijke geschiedenis, want Frank is de derde generatie van Zwaan Groente en Fruit.

Een bijzonder jubileum

In 2024 viert De Vitaminebron een bijzonder jubileum: de speciaalzaak bestaat namelijk 65 jaar! Ter ere van deze mijlpaal hebben Frank en Marcia ervoor gekozen om de winkel grondig te moderniseren. Toonen Winkelinterieurs kreeg de eer om deze verbouwing te realiseren.

Een vernieuwde winkelervaring

Met behulp van een gedetailleerd 3D-ontwerp, waarin de wensen van Frank en Marcia nauwkeurig werden verwerkt, was het vooraf al duidelijk hoe de vernieuwde winkel eruit zou komen te zien. Het resultaat is een moderne speciaalzaak die met open armen is ontvangen door de lokale gemeenschap. Het nieuwe concept van zelfbediening blijkt een schot in de roos.

Nieuwe inrichting

De traditionele bediening koeltoonbank heeft plaatsgemaakt voor een multifunctioneel “Carthago” wandkoelmeubel. Hierin worden diverse kant-en-klare maaltijden, rauwkosten, salades, desserts, vruchtensappen en zuivelproducten stijlvol gepresenteerd.

Boven het Carthago wandkoelmeubel prijkt in verlichte letters het woord “Saladebar”, een duidelijke wens van Marcia Zwaan en nu een echte eyecatcher in de winkel.

Voor de presentatie van onbewerkte groenten en fruit is gekozen voor een twee-laags AGF-stelling van het type Waterval, met in de onderbouw ruimte voor voorverpakte aardappelen. De gehele winkel is bovendien prachtig uitgelicht met LED-verlichtingsarmaturen die op spanningsrails zijn gemonteerd.

Wij wensen Frank, Marcia en hun team veel succes en werkplezier in hun vernieuwde speciaalzaak. Kom snel langs en ontdek zelf het prachtige resultaat!